Ukinuti jeftiniji impulsi od 15 do 17 časova

Bez autora
Nov 01 2010

Telekom Srbija će od 1. decembra ukinuti jeftinije razgovore u fiksnoj telefoniji od 15:00 do 17:00. Državnim praznicima razgovori će se, kao i do sada, tokom celog dana naplaćivati po jeftinijoj tarifi.Korisnici fiksne telefonije "Telekoma Srbija" moći će od 1. decembra da razgovaraju jeftinije, koristeći period slabog saobraćaja, i to u periodu od 21 čas do 7 sati ujutru radnim danima i subotom od 21 čas do ponedeljka do 7 časova. Cene razgovora u vreme slabog i jakog saobraćaja ostaju nepromenjene, a korisnici će o navedenim izmenama biti obavešteni i na poleđini računa za fiksni telefon.

Ukinuti jeftiniji impulsi od 15 do 17 časovaTelekom Srbija će od 1. decembra ukinuti jeftinije razgovore u fiksnoj telefoniji od 15:00 do 17:00, saopštila je danas ta kompanija.

Državnim praznicima razgovori će se, kao i do sada, tokom celog dana naplaćivati po jeftinijoj tarifi.

Korisnici fiksne telefonije "Telekoma Srbija" moći će od 1. decembra da razgovaraju jeftinije, koristeći period slabog saobraćaja, i to u periodu od 21 čas do 7 sati ujutru radnim danima i subotom od 21 čas do ponedeljka do 7 časova, saopšteno je danas iz tog preduzeća.  

Cene razgovora u vreme slabog i jakog saobraćaja ostaju nepromenjene, a korisnici će o navedenim izmenama biti obavešteni i na poleđini računa za fiksni telefon, navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik